Afscheid - Reisverslag uit Lemelerveld, Nederland van Eline Kieftenbeld - WaarBenJij.nu Afscheid - Reisverslag uit Lemelerveld, Nederland van Eline Kieftenbeld - WaarBenJij.nu

Afscheid

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline

11 December 2007 | Nederland, Lemelerveld

Nu is het dan tijd voor afscheid nemen. En dat kunnen jullie best goed. Ik heb een heel fijn en gezellig feestje gehad met veel vrienden en familie, lieve kaartjes, leuke cadeautjes en nog een aantal onverwachte sponsoren!!!
De kaartjes heb ik in het grote boek geplakt waar velen wat in hebben geschreven vrijdagavond, net als wat foto's, en het boek ga ik zeker met me meedragen gedurende de reis! De teksten heb ik nog niet gelezen, dus dat wordt leuk in het vliegtuig!
Verder heb ik mijn tas net voor het eerst ingepakt, op m'n rug gezet, en ik viel stijl achterover, dus dat wordt nog even oefenen.
Nou over 2 dagen vlieg ik, na die tijd zullen jullie snel weer van me horen! Tot die tijd ga ik lekker verder met zenuwachtig zijn, 3 dingen tegelijk doen en afscheid nemen!

• 11 December 2007 - 15:16

Nienke:

chick, ik ga je missen!

• 11 December 2007 - 16:54

Berry:

he lientje, super gezelli dat feestje. zet m op he met afscheid nemen.kus

• 11 December 2007 - 20:55

Rianne R:

Eline, we zouden elkaar misschien nog zien maar dat zit er denk ik niet meer in. Ik vond je feestje in ieder geval erg gezellig, ook wel te zien op de lig-til-lach-foto! Met je boek onder de arm kan je nu Autralie gaan ontdekken. Heel veel succes met inpakken (voldoende kunnen oefenen?:)), maar vooral succes met het afscheid nemen van alles en iedereen.

Liefs!

• 12 December 2007 - 12:32

Willeke:

Haai Eline,

Bijna op weg naar het grote avontuur!!
    Ik wens je nogmaals een hele goede reis en maak er wat van!!
    We gaan je zien in Peking:-)

Liefs Willeke

• 12 December 2007 - 23:04

Ellen :

Ik vond het leuk om je nog even te zien voordat je grote avontuur gaat beginnen.
    Alvast goede reis en vergeet
    vooral niet TE GENIETEN!!!!!!!

• 12 December 2007 - 23:11

Susan Stevelink:

He Eline!

Heb je niet meer gesproken voor de tijd, dus daarom wens ik je op deze manier alvast een hele goede reis! En natuurlijk heel veel plezier down under!! Ik ga je zeker volgen!!

Genietse!

Ciao! xx Suus

• 13 December 2007 - 11:19

MGB:

Hey chica,

Ws lees je dit bericht wanneer je in Australie zit maar alsnog heel veel plezier en succes. Enne...komt allemaal goed!

Namaste,
    MGB

p.s: zwaai je nog even als je over me heen vliegt?

• 13 December 2007 - 13:32

Ingrid:

Damn, toch nog vergeten je een sms te sturen voordat je zou gaan vliegen. Nu ben je al in de lucht en dat duurt nog wel even... :(
    Iig heel veel plezier en ik hou je avonturen goed in de gaten!

x Ingrid

• 13 December 2007 - 22:35

Anja:

NOU ZE IS WEG HOOR!!!!
    We hebben het zelf gezien!!!!!!
    Het afscheid op schiphol viel waarachtig niet mee. Toch met z'n allen tussen de tranen door gezwaaid tot ze door de paspoortcontrole was. En daar sta je dan.......
    Later nog een sms van Eline die een kwartiertje heel verdrietig onder een kerstboom in de hal had gezeten en daardoor moest hollen om nog op tijd bij de gate te komen.... maar inmiddels met een goed gevoel in het vliegtuig zat.

Het gaat wel goed komen met die meid!

De uitzwaaiers Joop, Laura, Maikel, Steven en Anja

• 14 December 2007 - 10:49

Paulien:

Heeee Elinepien!!!!!!!!!!

Je bent weg!!! *snik*snik*
    En onderhand al in Sydney! Ik ga de site goed bijhouden hoor, en hoop dat je veel mooie verhalen er op gaan droppen! Meisje kom naar niet snel terug! Ik ga je wel echt missen! Straks met trainen weer, duurt nog even maar toch! Maar ook wel als persoon hoor!!!

Je bent een tofferd!

Maar please mag die ene foto van mij eraf hahahahah wat een verschrikking :) Gelukkig herken je me nauwelijks :)

Dikke kus van mij

• 14 December 2007 - 13:00

Gerry:

Ben je d'r al????

• 14 December 2007 - 13:31

George En Manon:

enjoy everything u are gonna do. The time u will spend there is a time u never gonna forget. Keep in touch with your friends and send some pictures so we can see what you are doing. Greetings from Hierden.

George and Manon